Home Welkom De streek van Marche & Nassogne

 Afdrukken 

Toevoegen aan favorieten Reisboek

De streek van Marche & Nassogne

De streek van Marche & Nassogne ligt in Belgisch Luxemburg, genesteld tussen de valleien van de Lesse en de Ourthe, gedeeltelijk in de Famenne en in de Ardennen.

Gemakkelijk bereikbaar en ideale vakantiebestemming

Dankzij haar ligging langs twee grote verkeerswegen en de treinverbinding geniet de streek van Marche & Nassogne van een gunstige geografische situatie.

Haar gemakkelijke bereikbaarheid en de dichtbijgelegen bekende toeristische oorden maken het er een ideale vakantiebestemming van.

Waha - Vallée de la Hedree
Parc Van der Straeten - Marche-en-Famenne

Comfort van een stad middenin de natuur

 

De streek van Marche & Nassogne heeft haar landelijke charme behouden dankzij de landschappen en het natuurlijke decor, maar ze biedt de bezoekers eveneens de infrastructuren van een stad

Activiteiten voor iedereen

De streek van Marche & Nassogne is een echt paradijs voor natuurvrienden, wandelaars en andere sporters. Het is een echte terugkeer naar de bron.

De liefhebbers van shopping, evenementen, ontspanning en cultuur zullen eveneens niet ontgoocheld zijn !

 Balade et randonnée au Pays de Marche & Nassogne
qlresto2 eden

Gastronomie

Gastronomie heeft een zekere betekenis in onze streek. Fijnproevers en lekkerbekken zullen met genoegen de geuren en smaken van onze streekproducten ontdekken bij het proeven van verscheidene gerechten in de talrijke restaurants.

Kwaliteitsaccommodatie

Na een stevige wandeling, gevolgd door een goede maaltijd, zal u ongetwijfeld genieten van een aangename nacht in de betoverende streek van Marche & Nassogne.

U hebt immers de keuze tussen een hotelkamer, een gastenkamer, een landelijk verblijf of een camping, allen van goede kwaliteit.

 hébergement au Pays de Marche & Nassogne

Complementariteit

De gemeenten Marche en Nassogne vullen elkaar aan op het gebied van ontspanning en welbehagen. Hun gemeenschappelijke troef is de warmte en de gezelligheid van de inwoners.

Kort samengevat bezit de streek van Marche & Nassogne een overvloed aan rijkdommen die enkel nog uw bezoek verwachten !

     

Reageer op dit artikel...